Terminsfinal

Standard

Nu vet vi allt om livets alla områden… okej det var kanske en överdrift. Men vi vet lite mer om vår avslutningsfest. Eller hur vi avslutar terminen, för avslutning är det ju förstås inte. Vi har ju bara börjat!

Vi samlas som vanligt med drop in 14:30. Man tar som vanligt med sig något att äta, vill man ha något att lägga på grillen (som vi tänkte använda vid bra väder) så är ju det kul! Men vi kör som vanligt knytkalas och det som tas med delas av alla.

Slut som vanligt omkring 18:00 men den tiden är något flytande. Vill eller kan man bara vara med en stund går det såklart bra. Med risk för att vi är på altanen och inte hör när du ringer på klockan kommer det sitta ett telefonnummer du kan ringa så ser vi till att du blir insläppt.

Vi kommer som vanligt lovsjunga, be, lyssna till förkunnelse, äta och inte minst umgås med varandra och Gud. Living Room är att se som en skapande gemenskap där vi både skapar kreativt, möten mellan människor och möten med Gud. Allt för att reflektera Gud som skapare, vars avbilder vi är!

Välkommen nu på söndag från kl 14:30. Extra välkommen är du som inte varit här tidigare och man får ta med sig så många vänner man vill. (Tror brandskyddsmyndigheten börjar klaga runt 185, så vi är nog safe)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s